“ΚΙΒΩΤΙΟ ΠΟΛΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ” ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE..

Μια νέα σελίδα στην αθλητική του καριέρα ετοιμάζεται να ανοίξει ο πιο γρήγορος άνθρωπος που πάτησε στη Γη. Η ποδοσφαιρική ομάδα που ετοιμάζεται να δοκιμάσει τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ είναι η Ντόρτμουντ. Ο CEO του γερμανικού συλλόγου Χανς-Γιοακίμ Βάτσκε σε συνέντευξη στο Reviersport.de αποκάλυψε ότι έχει σκοπό άμεσα να καλέσει τον Μπολτ για δοκιμαστικό: “Όταν λέμε κάτι στην Ντόρτμουντ το εννοούμε. Αυτή την εβδομάδα θα συναντηθώ με τους ανθρώπους της Puma και θα συζητήσουμε αναλυτικά το ενδεχόμενο”.

Από την μεριά του ο Μπολτ δήλωσε σχετικά με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον γερμανικό σύλλογο: “Η Ντόρτμουντ είπε ότι η πρόσκλησή της είναι πάντα ανοιχτή. Τώρα το μπαλάκι είναι σε μένα και το πόσο γρήγορα θα μπορέσω να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου. Μετά θα πάω στις προπονήσεις για να δω ποιο είναι το επίπεδό μου. Δεν πρόκειται να πω ψέματα στον εαυτό μου. Αν νιώσω ότι δεν είμαι καλός θα το παρατήσω. Δεν θα κάτσω να ξεφτιλιστώ”.

Περιμένουμε, λοιπόν, να δούμε αν αυτό το εγχείρημα του Τζαμαϊκανού θα βγεί σε καλό. Για εκείνον αλλά φυσικά και για εμάς!

Φωτογραφία: pulse.com.gh

Other Articles

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΟΓΟΛΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Leave a Reply