ΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ..

Ο Αρσέν Βενγκέρ επιβεβαίωσε πως η διοίκηση της Άρσεναλ θα εξετάσει το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του στο τέλος της σεζόν!

Ο Αλσατός τεχνικός, ο οποίος υπέγραψε 2ετή επέκταση συμβολαίου αυτό το καλοκαίρι ώστε να συνεχίσει την πολυετή (21 χρόνια) πορεία του στον σύλλογο, μετά από meeting με διοικητικά στελέχη αποφασίστηκε πως θα πραγματοποιηθεί αξιολόγηση του και απολογισμός της σεζόν μετά το τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος.

Σε συνέντευξη τύπου είπε: “Θα ήθελα να δω τι πιστεύει η διοίκηση για εμένα στο τέλος. Από εκεί και πέρα θα αποφασίσουμε πως θα κινηθούμε. Η επιθυμία μου ήταν πάντα να τηρώ τα συμβόλαια μου, αλλά θα πρέπει να το δούμε καλά.”

“Η όρεξη μου αλλά και η αφοσίωση μου είναι πιο μεγάλη από ποτέ. Μην ανησυχείτε, αμφιβάλλω και εγώ για τον εαυτό μου και κάθομαι κάθε χρόνο να δω τι θα συμβεί. Ότι και να συμβεί όμως, πάντα θα αγαπώ αυτόν τον σύλλογο και θα είμαι αιώνια θερμός υποστηρικτής. Προς το παρόν πρέπει να κοιτάξω τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, να νικάμε κάθε παιχνίδι και φυσικά να κερδίσουμε τρόπαια. Μη νομίζουν οι φίλαθλοι πως δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει, δεν είναι όμως εύκολο. Αφιερώνω το 99% της καθημερινότητας μου για να τους κάνω χαρούμενους.”

Ο Βενγκέρ, παρόλο που με την απόδοση της ομάδας και την τωρινή της πορεία έχει απογοητεύσει πολλούς υποστηρικτές, προσπαθεί και δεν παραλείπει να δείξει την αφοσίωση και την αγάπη του για εκείνους αλλά και για τον σύλλογο. Μένει να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για εκείνον!

 

Πηγή: BBC Sport

Other Articles

Leave a Reply