ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΠΠΑ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΡΑΒΑΝΗ

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι και επισήμως πλέον πρώτος προπονητής της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, με τον Κώστα Μίσσα να καταλαμβάνει το πόστο του άμεσου συνεργάτη του. Κατά την επίσημη παρουσίαση των δύο ανδρών από την ΕΟΚ, ο ομοσπονδιακός προπονητής, κατόπιν αντίστοιχων ερωτήσεων, δήλωσε τα εξής:

«Είναι μήνυμα σε Παππά και Αγραβάνη η μη κλήση τους στην ομάδα. Με τον Γιώργο Μπόγρη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, δεν έχει δημιουργήσει κανένα θέμα. Το ξεκαθαρίζουμε και τελειώνει εκεί. Αν καλούσαμε περισσότερους παίκτες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και δεν ερχόντουσαν οι παίκτες, δεν θα είχαμε ρόστερ»

Όσον αφορά το επεισόδιο με τον γκαρντ του Πανθηναϊκού στη Λάρισα δήλωσε: «Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν, είμαστε στην διάθεση τους να μιλήσουμε και να εξηγήσουμε ποιοι είναι οι λόγοι. Μας ξέρουν χρόνια, θα μπορούσαν να μας πάρουν τηλέφωνο να συζητήσουμε το πρόβλημα, γιατί δεν κλήθηκαν. Φυσικά παραμένουν στην διάθεσή μας στο μέλλον. Οι δύο παίκτες δεν βρίσκονται στο ίδιο σημείο. Υπήρχαν κι άλλοι παίκτες που θα μπορούσαν να το διαχειριστούν καλύτερα. Δεν ζητάμε ούτε υποταγές, ούτε χαρτί δήλωσης. Θα μπορούσε να λυθεί, όπως και όλα όσα έγιναν. Δεν συμμετείχα στο επεισόδιο. Από αλλού πληροφορήθηκα τι έγινε και από το βίντεο που υπάρχει. Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια. Επαναλαμβάνω τα κριτήρια των επιλογών είναι αγωνιστικά και λειτουργικά με στόχο το καλύτερο δυνατό πάντα εν μέσω αυτής της πρωτοφανούς συγκυρίας για το μπάσκετ με την κόντρα της FIBA με την Euroleague».

 

Φωτογραφία: arenafm.gr

Other Articles

ΕΙΔΗΣΕΙΣΜΑΡΙΟΣ ΜΠΕΚΙΡΙ

Leave a Reply