ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Ο Εμμάνουελ Εμπουέ αγωνίστηκε με την φανέλα της Άρσεναλ πριν από 12 χρόνια σε τελικό Uefa Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Σήμερα, ωστόσο περνάει ίσως την χειρότερη φάση της ζωής του φτάνοντας στο σημείο να σκεφτεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, μη μπορώντας σαφώς να παίξει ποδόσφαιρο λόγω αρρώστιας.

Σχετική εικόνα

“Πρέπει να με βοηθήσει ο Θεός. Μόνο Αυτός μπορεί να απομακρύνει από μέσα μου αυτά που έχω περάσει.”

Κατά την διάρκεια της επταετούς καριέρας του στα γήπεδα της Αγγλίας εισέπραξε αρκετά εκατομμύρια, ζώντας σε μια πανέμορφη έπαυλη, ενώ ταυτόχρονα οδηγούσε ακριβά αυτοκίνητα.

Τα λεφτά που έβγαζα τα έστελνα στην γυναίκα και στα παιδιά μου. Στην Τουρκία έβγαλα κοντά στα 8 εκατομμύρια. Τα 7 τα έστειλα στην οικογένειά μου. Οτιδήποτε η γυναίκα μου μού έλεγε να υπογράψω, εγώ υπέγραφα. Ήταν η γυναίκα μου.”

Αποτέλεσμα εικόνας για eboue with his wife

Ο Εμπουέ έχασε το δικαστήριο του διαζυγίου, χάνοντας τα πάντα. Σήμερα χρωστάει λεφτά και κρύβεται από την αστυνομία. Δεν έχει δει τα παιδιά  του εδώ και 6 μήνες.

“Έχω την υγεία μου. Δεν έχω πεθάνει. Μπορώ να δω. Μπορώ να περπατήσω. Μπορώ να μιλήσω.”

Μην έχοντας υψηλό μορφωτικό επίπεδο, ο Εμπουέ πληρώνει λάθη που έκανε λόγω άγνοιας κινδύνου της οικονομικής του κατάστασης.

“Έπρεπε να ζήσω με αυτό το τρόπο.Έπρεπε να σκεφτώ το μέλλον μου.”

Φαίνεται ότι τα χειρότερα έχουν περάσει για τον ίδιο καθώς έχοντας υπόψιν τις τεράστιες δυσκολίες που ο ίδιος βίωνε, η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε, η Γαλατασαράι πραγματοποίησε μια συγκινητική κίνηση. Η διοίκηση της ομάδος προσέφερε δουλειά βοηθού προπονητή στην ομάδα νέων στον Εμπουέ.

Πηγές εικόνων: Dream team,twitter

 

Other Articles

EUROLEAGUEΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣ
EUROLEAGUEΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣ

Leave a Reply