ΙΒΑΝ… Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ

Ο Ιβάν Ράκιτιτς έχει καταφέρει να βάλει το όνομα του στα υψηλά στρώματα του σύγχρονου ποδοσφαίρου και να καθιερωθεί εκεί. Ο Κροάτης μέσος έχει πραγματοποιήσει – μέχρι στιγμής – μια εξαιρετική καριέρα τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και … στην προσωπική του ζωή.”

“Όλα ξεκίνησαν το 2011, όταν ήμουν 21 ετών. Είχα μόλις φτάσει στο ξενοδοχείο και το επόμενο πρωί θα υπέγραφα συμβόλαιο με την Σεβίλλη. Τότε είπα στον αδερφό μου να πάμε για ένα ποτάκι. Δεν φανταζόμουν ποτέ την συνέχεια..”

Ο Ράκιτιτς ενθουσιάστηκε με την γυναίκα που τους σέρβιρε τα ποτά και είπε στον αδερφό του:“Την γυναίκα αυτήν θα την παντρευτώ”.

Την επόμενη μέρα υπέγραψε συμβόλαιο με την Σεβίλλη και έμεινε τρεις ολόκληρους μήνες στο ξενοδοχείο μέχρι να βρει κάποιο σπίτι. Με αυτό το τρόπο είχε την ευκαιρία να βλέπει καθημερινά την πανέμορφη σερβιτόρα.

“Πρέπει να της ζήτησα να βγούμε 20 με 30 φορές. Εκείνη δεν μου είπε ποτέ όχι, αλλά πάντα έβρισκε μια δικαιολογία για να το αποφύγει του τύπου ‘είμαι κουρασμένη θα πάω να κοιμηθώ ‘.Το μόνο που ήξερα ήταν ότι την έλεγαν Ράκελ”.

Ο Ιβάν δεν ήξερε Ισπανικά και η Ράκελ δεν ήξερε Αγγλικά.

“Μια μέρα στην καθιερωμένη παραγγελία του καφέ μου – επιτέλους – μου εξήγησε το γιατί δεν αποδεχόταν τις προτάσεις μου. Μου είπε χαρακτηριστικά πως ήμουν ένας ποδοσφαιριστής και ότι μπορεί το καλοκαίρι να έφευγα. Σκέφτηκα πως πρέπει να τα δώσω όλα προκειμένου η ομάδα να μην με πουλήσει το καλοκαίρι.”

Τελικά η Ράκελ δέχτηκε να πάνε για δείπνο και από εκείνη την μέρα είναι μαζί. Μέσα σε επτά χρόνια έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφες κόρες.

“Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει στην ζωή μου. Ακόμα και από την κατάκτηση του Uefa Champions League.”

Σχετική εικόνα

Πηγές : croatiansports.com, Oh my Goal

Other Articles

NBAΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Leave a Reply