ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ !

«Αρχηγέ, δεν γνωρίζω αν θα έχω καλή απόδοση στο σημερινό παιχνίδι επειδή δεν είμαι συνηθισμένος να παίζω σε αυτή την θέση. Αλλά αν δεν είμαι ο παίκτης που θα τρέξει και θα ιδρώσει περισσότερο έλα να μου μιλήσεις μετά από το ματς. Σου δίνω τον λόγο μου ότι θα είμαι ο παίκτης που θα δώσει τα πάντα για την ομάδα!»

Αυτά είπε ο Καβάνι στον Ντιέγκο Λουγκάνο, αρχηγό της Ουρουγουάης, πριν από τον αγώνα της χωράς του με την Χιλή για το Κόπα Αμερική. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Καβάνι αγωνίστηκε ως δεξί εξτρέμ για να αφήσει τον Σουάρεζ και τον Φορλάν να αγωνιστούν στην κορυφή της επίθεσης. Αυτά τα λογία περιγράφουν πλήρως τον ψυχισμό του ‘Ματαντόρ’ . Δυστυχώς αν και τραυματίστηκε στο πόδι πολύ νωρίς στο παιχνίδι έπαιξε με πόνους μέχρι το ημίχρονο καθώς δεν ήθελε να αφήσει του συμπαίκτες του. Ωστόσο, εν τέλει αναγκάστηκε να αντικατασταθεί.

Παρόλο που έχει κατακριθεί για έλλειψη τεχνικής ο Καβάνι λατρεύεται από τους Ουρουγουανούς αλλά και από τους φιλάθλους της Παρί. Ο ίδιος δηλώνει: «Από όταν ήμουν νέος η οικογένεια μου με δίδαξε να παλεύω για αυτό που επιθυμώ. Το αγωνιστικό πνεύμα μου στο γήπεδο, προέρχεται από τον τρόπο που μεγάλωσα».

Όλα αυτά τον έχουν βοηθήσει να βρεθεί στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία της Παρί, μπροστά και από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

oh my goal

Other Articles

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΘΑΝΑΣΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΣΑΒΒΗΣ ΑΚΑΣΟΓΛΟΥ

Leave a Reply