ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

 

Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ ξεχωριστή για την ΑΕΚ. Η καρδιά και ο οδηγός της περσινής ομάδας είναι πάλι εδώ. Ο Σιμόες επέστρεψε στην ΑΕΚ ,με ανανεωμένο συμβόλαιο για τα τέσσερα επόμενα χρόνια και ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε στην ομάδα μετά από οκτώ μήνες αντικαθιστώντας τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Θα έλεγε κανείς πως η ηρεμία επέστρεψε στην ομάδα. Ιδιαίτερα η περίπτωση του Σιμόες αποκατέστησε την ηρεμία στα αποδυτήρια. Από την άλλη ,η παρουσία του Χιμένεθ έφερε κάτι άλλο,πιο σημαντικό.

Η χαμένη αίγλη της πρωταθλήτριας.

Ο Μανόλο θα φέρει έναν άλλο αέρα στην ομάδα!!Τον αέρα που είχε η ΑΕΚ πέρυσι που κατέκτησε το πρωτάθλημα.Μια ομάδα σκληρή αμυντικά και απελευθερωμένη επιθετικά. Έτσι κατάφερε και αναγέννησε το Λιβαγιά,έτσι κατάφερε και βελτίωσε τον Μπακασέτα,έτσι κατάφερε και έκανε το Σιμόες το καλύτερο εξάρι του πρωταθλήματος.Οι περισσότεροι παίκτες που έφεραν το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην ομάδα.Και αυτό είναι θετικό καθώς δεν θα χρειαστεί χρόνος για να καταλάβουν τη νοοτροπία του προπονητή Πιστεύω πως η ΑΕΚ θα ρολάρει γρήγορα.Μην ξεχνάμε πως υπάρχει και το κύπελλο ,πράγμα το οποίο κάνει τον Μανόλο να ξεκινά την τρίτη του θητεία με ένα ισχυρό κίνητρο.

Η επιστροφή του αρχηγού.

Πολλοί το Γενάρη αναρωτιόμασταν πώς θα ήταν ένα κέντρο με Κριστισιτς και Σιμόες!Είναι γνωστό πως ο Σιμόες πάντα έκανε καλή δουλειά με ποιοτικούς χαφ δίπλα του (Γιόχανσον, Κονέ).Ο Σέρβος είναι καλύτερος και από τους δύο και σίγουρα καλύτερος αμυντικός.Με τους δύο υγιείς η ΑΕΚ θα έχει το καλύτερο κέντρο στο ελληνικό πρωτάθλημα!! Το πιο σημαντικό είναι πως και οι δύο γύρισαν στο σπίτι τους.Ο Σιμόες θα μπει στην “Αγία Σοφιά” ως αρχηγός και ο Χιμένεθ επιστρέφει για να οδηγήσει την ΑΕΚ ξανά στους τίτλους. Μακάρι ο ίδιος να μπορέσει να μπει στο παλάτι της ΑΕΚ ως προπονητής και με κάποιο τίτλο.Θα είναι δικαίωση για όλα όσα έχει προσφέρει και θα προσφέρει σε μια ομάδα που αγάπησε εξίσου με τη Σεβίλλη !!

 

 

 

 

 

Πηγή εικόνας: novasports

Other Articles

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣΠΑΟΚ
EUROLEAGUEΜΠΑΣΚΕΤΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Leave a Reply