ΟΤΑΝ Ο SHAQUILLE ΤΑ “ΕΣΚΑΣΕ” ΣΤΗ MERCEDES

Ο Shaq υπήρξε από τους πιο κυρίαρχους ψηλούς που είδε ποτέ το NBA. Ήταν θυριώδης και γεμάτος ένταση στο παιχνίδι του. Για 20 χρόνια βρέθηκε στα γήπεδα και ακόμη και τώρα βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο όντας σχολιαστής σε εκπομπές για basket. Φυσικά όλοι γνωρίζουμε το περίφημο Shaqtin A Fool με το οποίο τείνει να «κοροϊδεύει» τους ενεργούς παίκτες για τυχόν γκάφες που κάνουν στο παρκέ.
Ο Shaq κέρδισε πολλά χρήματα στην καριέρα του είτε από διαφημίσεις είτε από τις ομάδες του είτε από οπουδήποτε αλλού. Στην αρχή της καριέρας του όμως όταν ήταν ακόμη 20 χρονών αποφάσισε να ξοδέψει τον μισθό του μέσα σε μία μόλις μέρα επενδύοντας ένα εκατομμύριο δολάρια σε αμάξια και μερικά κοσμήματα.
Όταν ο ατζέντης του τον ενημέρωσε για τα οικονομικά του ο νεαρός Σακίλ επισκέφτηκε την αντιπροσωπεία της Mercedes-Benz και έκανε δώρο στον εαυτό του ένα αμάξι αξίας 150.000 δολαρίων. Όταν γύρισε σπίτι ο πατέρας του τον ρώτησε γεμάτος απορία πού βρισκόταν το δικό του αμάξι με αποτέλεσμα να ξοδευτούν άμεσα άλλα 150 χιλιάρικα ενώ φυσικά και η μητέρα του δεν θα μπορούσε να μείνει παραπονεμένη επενδύοντας άλλα 100 στη γερμανική εταιρία. Ακολούθησαν μερικά ακόμη δώρα σε στενούς του φίλους όπως ακριβά κοσμήματα, τηλεοράσεις και gadgets.
Λίγες μέρες αργότερα τον κάλεσαν από την τράπεζα και τον ενημέρωσαν για την κίνηση του λογαριασμού του. Ο Σακ κατάλαβε ότι έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στον τρόπο που ξοδεύει τον μισθό του και να μην είναι σπάταλος. Προσέλαβε έναν manager για την περιουσία του και συνέχισε να μαγεύει το πλήθος στα γήπεδα.

Πηγή εικόνας :https://clutchpoints.com

Other Articles

EUROLEAGUEΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣΜΠΑΣΚΕΤΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
CHAMPIONS LEAGUEΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΠΑΣ
“VAR”ΕΤΟ

Leave a Reply